10 éve indult weboldalunk

10ev.jpg

            2007-ben Húsvétkor készült el weboldalunk, azóta rengeteg minden történt velünk. Összeszedtük az ide kapcsolódó adatokat és információkat, készítettünk belőlük egy infografikát, hogy áttekinthetőbb formában tudjuk tálalni.

            "10 éve már... Halad a világ és mi mindannyian másként nézünk rá. Van aki nosztalgiával tekint a régi szép idők felé, amikor még nem voltak számítógépek és mobiltelefonok. Vannak, akik virtuális életet élve tartják a kapcsolatot távol élő szeretteikkel, megint mások pusztán információszerzésre, receptek katalogizálására, csipp-csupp holmik adásvételére, esetleg szórakoztató stratégiajátékokban való elmélyedésre használják a gépeket. 

           A mi szándékunk 10 évvel ezelőtt az volt, hogy egy olyan portált, fórumot hozzunk létre, ahol - a miserendek és hirdetések nyilvános tájékoztató jellegén túl - közösségeink "otthonra" lelnek. Egy olyan előszobafalra, ahová kitűzhetik közös fotóikat, elvégzendő feladataikat, terveiket, ahol megvan az Úr rendelési ideje és a családi tervező naptár is, egy-két kedves, mosolyt csaló idézet és karácsonyi képeslap mellett. Így madártávlatból nézve, s kicsit összegezve az elmúlt éveket azt mondhatom: hálásak vagyunk azoknak a testvéreinknek, aki rengeteg fényképpel, cikkel, élménybeszámolóval járultak hozzá egy szép és tartalmas oldal létrejöttéhez, megtöltötték ezt az üres lapot élettel. Köszönjük, hogy építő téglaként nekünk adták gondolataikat, imáikat, tudásukat, élményeiket! 

         A meglévőt csiszolni, szebbíteni mindig szép feladat és szükségszerű. Egy kis újjászületés felfrissít, akár a tavaszi rügybomlás. Nincs ez másként itt sem: a háttérben sok-sok munka és frissülő alkalmazások futnak, számokból létrejövő adathalmazokat formálnak, amit számunkra érthetővé szakemberek teszik, hogy könnyebben és világosabban lássuk itt is, a modern élet nem zárja ki Istent, hanem fundamentumként építkezik rá. Adja az Úr, hogy így legyen!"

 

st-plebania_infographics.png

Legközelebbi misék

ADOMANYOK-egyutt-a-harom-plebania.jpg

Tamogatasi-kerese-KKA.jpg

Aktualis-Hirdetes-3-plebaniaval.jpg

Támogatások

Kormany-tamogatas-2019.jpg

Kormany-tamogatas-2018.jpg

Kormany-tamogatas-2017.jpg

Archívum