A Szent József Plébániatemplom felszentelésének 75. évfordulója

Május 15-én vasárnap délelőtt 10-kor a Szent József plébánia templom 75 éves felszentelési évfordulója, bérmálás és a város felajánlásának lesz az ünnepi szentmiséje. Püspök atya tartja.
Ezen ünnepre lelki készületünk május 12-13-14-én lesz a Szent József templomban este ½ 6 kezdődő szentmiséken. Csütörtökön a templomról, pénteken a bérmálásról, szombaton pedig Szent Józsefről hallhatunk a szentmise keretében.
Ezeken a napokon a Főplébánia templomban nem lesz szentmise. Ekkor már együtt készülünk lelkileg a nagy eseményre.

A rendezvény után szeretnénk megvendégelni az ideérkező testvéreket. Ezért kérnénk a kedves testvéreket, hogy száraz süteményt készítsenek. A tálcán amin hozzák arra írják rá a nevüket és a telefonszámukat, hogy a tulajdonoshoz visszakerüljenek. Előre is köszönjük a segítséget.

Május 10-én kedden este ¼ 7-kor a Szent József plébánián találkozunk a képviselőtestületi tagokkal az ünnepségre készülve. Minden testületi tagot várunk szeretettel.

S várjuk azokat a testvéreket is, akik jó szívvel segítenének a rendezésben. 600-800 embert várunk ezen eseményre és az Ő fogadásukhoz szükséges lennének a Rendezők, akikkel a közös megbeszélés május 10-én kedden este ¼ 7-kor lesz.

 

Fotóalbum / Hírek képei / (normál)

Legközelebbi misék

ADOMANYOK-egyutt-a-harom-plebania.jpg

Tamogatasi-kerese-KKA.jpg

Aktualis-Hirdetes-3-plebaniaval.jpg

Támogatások

Kormany-tamogatas-2019.jpg

Kormany-tamogatas-2018.jpg

Kormany-tamogatas-2017.jpg

Archívum