Isten hozott, kedves Látogató!

Fotóalbum / Főplébánia templom / András atya (bélyeg)Testvéri szeretettel köszöntünk megújult honlapunkon, és köszönjük, hogy érdeklődéseddel megtisztelsz minket. Nagy öröm számunkra, hogy a technika segítségével minden irántunk érdeklődőnek ízelítőt adhatunk egyházközségünk életéből, a küzdelmes és örömteli mindennapjainkból. Az isteni kegyelem különös ajándéka, hogy ezzel a szolgálattal is bővíthetjük teológiai ismereteinket, s közben megoszthatjuk Veled egyházközségünk életében zajló híreinket, eseményeket is. Ahhoz azonban, hogy a helyes irányba haladjunk, kérjük és várjuk visszajelzéseiteket, mit és hogyan tegyünk másként, miről olvasnátok itt szívesen.
Az elmúlt évek alatt kifejezetten nyüzsgő élet alakult ki a plébánián és templomunk körül. Sokféle csoport szerveződött és nem múlik el hónap, hogy valamilyen nevezetesebb esemény ne történne, amely kicsiket és nagyokat egyaránt aktívvá tesz és bevon a közösség életébe. A Kép-Hang-tárban megtekintheted az elmúlt esztendő eseményeinek képeit, videóit, melyek tanúskodnak vidám, sokszor kemény munkával véghezvitt programjainkról, melyek Isten dicsőségére és szívünk örömére összetartozást hoznak a hívő ember lelkébe.
Az internet segítségével valóságosan is világgá kiálthatjuk a Szentírásnak azokat az üzeneteit, amelyek szüleinket is tántoríthatatlanul megtartották a Krisztushoz való hűségben, és amelyek számunkra is biztos alapot adnak hitünk megtartásában és továbbadásában:

„Nemcsak kenyérrel él az ember, hanem mindazon igével, mely Isten szájából származik.” (Mt 4,4)

András atya

Legközelebbi misék

ADOMANYOK-egyutt-a-harom-plebania.jpg

Tamogatasi-kerese-KKA.jpg

Aktualis-Hirdetes-3-plebaniaval.jpg

Támogatások

Kormany-tamogatas-2019.jpg

Kormany-tamogatas-2018.jpg

Kormany-tamogatas-2017.jpg

Archívum