Salgótarján - Zagyvapálfalva visszavágó

Nagy izgalommal készültünk a visszavágó napjára, amit 2010. február 13.-ra tűztek ki. Első lépésként mindkét fél a csapattagokat gyűjtött, és mily meglepő a pályán sok új arccal is találkozhattunk. Nagy örömünkre sokan kedvet kaptak a közös játékra, egy kellemes délután eltöltésére. Mi, mint tősgyökeres pálfalvaiak ismerős helyszínen játszhattunk, mivel sokaknak az Arany János Általános Iskola sok szép emléket idézett fel.

Megérkeztünk, persze én csak külső szemlélőként mondom, hogy a pálya két térfelén lázas készülődés fogadott. Nyújtottak a fiúk, passzolgattak, kapura lőttek és technikai megbeszélést tartottak. Majd negyedórás kis bemelegítő után a bíró elindította a játékot.

Tele energiával szaladtak a játékosok a labda nyomába, majd nem sokkal a kezdés után már a világos mezesek kapujában landolt a labda, persze ez nem csüggedésre adott okot, hanem arra, hogy még jobban odafigyeljenek a játékosok a közös munkára. Nem kellett sokat várni meg is érkezett a válasz, és a szurkolótábor felharsant padokról. Nagyon sok érdeklődő érkezett a meccsre, legalább 30-an szorítottunk a csapattagokért.

Az idő halat a gólok száma nőt, hol az egyik kapuban, hol a másik kapuban landolt a labda, szinte együtt rúgtuk a labdát a csapattal, együtt örültünk a sikereknek és együtt szomorkodtunk, mikor a kedvencünk gólt kapott.

Letelt egy félidő, 25 perc eléggé kifárasztotta a fiúkat és persze az egyetlen lány játékost, aki a sötétmezesek között játszott. A végeredmény, ami persze nem végleges volt 4-3 a sötétmezesek javára.

Újult erővel, lendülettel, cserejátékosokkal indult a következő felvonás, az adrenalin az egekbe, akármennyire csak a játékról szólt a meccs mindenki a győzelemre hajtott. A gólok csak záporoztak, hol az egyik csapat vette át a vezetést, hol a másik csapat válaszolt a kapott gólokra.

Végül a világos mezes csapat megkapta az Isteni kegyelem erejét, ahogy az egyik játékosuk fogalmazott, és meccs vége előtt 3 perccel négy góllal elhúzott a sötétmezesek előtt, és ez lett a játék végeredménye is: 11-7.

Személyes meglátásom az volt, hogy pálfalvai csapat nagyon szép passzokkal és gyönyörű összjátékkal ment előre, kicselezve ezzel a világos mezes csapatot. De az ellenfél mindig tudott valami újat mutatni, és más taktikával játszva győzni.

Tamara

Legközelebbi misék

ADOMANYOK-egyutt-a-harom-plebania.jpg

Tamogatasi-kerese-KKA.jpg

Aktualis-Hirdetes-3-plebaniaval.jpg

Támogatások

Kormany-tamogatas-2019.jpg

Kormany-tamogatas-2018.jpg

Kormany-tamogatas-2017.jpg

Archívum