Tarzitúra

2012. augusztus 14.

Fotóalbum / 2000 / ministráns (normál) Van még egy pár nap a nyárból, hogy felhőtlenül örvendjünk a szép időnek és egymás társaságának. Nincs ötleted, hová menj kirándulni? Te elmennél, de nem engednek el egyedül? Szeretnél barátokat találni, vagy csak jobban megismerni, akikkel együtt jársz a hittanórára? Nos, itt a remek alkalom: Hittanos kirándulás szent Tarzíciusz szellemében - Lőrinci és Petőfibánya.
TUDOD KI VOLT SZENT TARZÍCIUSZ? MIÉRT VAN AZ A FURCSA NYAKLÁNC A NYAKÁBAN? MIÉRT SZORÍTJA A KEZEIVEL?HOL ÉLT Ő? MIKET TETT? Ezekre a kérdésekre is mind választ kaphatsz, ha velünk tartasz!
A fél nyolckor Hatvanba induló vonattal megyünk és a késő estivel érkezünk háromnegyed tíz felé. Salgótarján főtérről indul a vonat, Külsőn és Pálfalván is lehet csatlakozni a csoporthoz. A vasúti menetjegyet mindenkinek magának kell megváltania, ezért annyival előbb legyen szíves mindenki kifáradni az állomásra, hogy ezt az időt belekalkulálja. Lőrinciig kell megváltani a jegyeket retur! Nem szabad őket eldobni kezelés után! Ára kb 1200Ft /fő. Sok gyaloglásra számítsatok, de van busz közlekedés. A buszjegy ára kb 200 Ft. A vonatjegy ára talán 480 Ft oda. Oda-vissza a duplája... Ha valaki eljön 3 saját gyermekkel akkor érvényes a 90 %-os kedvezmény.

Egész napra kell élelmet hozni, innivalót tudunk tölteni.Jó cipő, esernyő és esőkabát legyen! Aki jönni szeretne, kérem üzenje meg a hitoktatónak! Kis Balázsné Márti néni: 06-30/256-1459

Legközelebbi misék

ADOMANYOK-egyutt-a-harom-plebania.jpg

Tamogatasi-kerese-KKA.jpg

Aktualis-Hirdetes-3-plebaniaval.jpg

Támogatások

Kormany-tamogatas-2019.jpg

Kormany-tamogatas-2018.jpg

Kormany-tamogatas-2017.jpg

Archívum