Vakáció

2012. július 6.
Fotóalbum / Hírek képei / vakáció (normál)
Az embereknek szárnyakat ad, akik aztán messzire repülnek. El a munka kényszeréből, el a mindennapok taposómalmából, a kimerítő életből...
Vakáció: lehetőség arra, hogy meghalljuk a csöndet, a természet halk, csodálatos hangjait: azt, amit a szél az erdő fáinak suttog, azt, hogy miért zümmögnek rendületlenül a méhek, és hogy dalaikban miről énekelnek a pacsirták. Ha ezen az úton járunk, akkor egy olyan érzéssel találkozhatunk, amely a városok zajában és a mindennapok zűrzavarában elveszik: találkozunk magával a boldogsággal.

Aki a csend szavára hallgat, az lelke mélyén egy titokzatos hangot fog hallani, egy idegen, de mégis bizalmas, egy halk, de mégis beható hangot.

Vakáció: figyelj a csöndre, és juss el magadhoz!

Az út, amelyet meg kell tenned, nem lesz hosszú: ez a távolság lényed külső burka és benső világod, a szíved között van. Ha ott nem a béke honol, akkor sehol a nagyvilágban, töltsd a vakációd bárhol, nem leled meg az örömet. Ha viszont szívedet béke tölti el, mehetsz oda, ahová csak akarsz: nyaralásod csodálatos lesz. Még akkor is, ha otthon maradsz.

(Phil Bosmans - Ulrich Schütz : Minden szívnek otthon kell)

Legközelebbi misék

ADOMANYOK-egyutt-a-harom-plebania.jpg

Tamogatasi-kerese-KKA.jpg

Aktualis-Hirdetes-3-plebaniaval.jpg

Támogatások

Kormany-tamogatas-2019.jpg

Kormany-tamogatas-2018.jpg

Kormany-tamogatas-2017.jpg

Archívum